Кредитиране

Използвайки нашите кредитни продукти, вие получавате  навременни и гъвкави решения, прозрачни условия без скрити такси, бързи процедури и коректно обслужване. Доверете се на нашия професионализъм и дългогодишен опит и изберете подходящия кредитен продукт от Лимар Лоан ООД!

Взимате: 1000лв.
Връщате: 1112.75лв.
Вноски: 10 месеца по 111.28лв.
Заяви сега

Лимар Лоан ООД е финансова институция дългогодишен опит, затова създадохме специален кредитен продукт, който да отговори адекватно на нуждите на нашите клиенти.

Потребителският кредит на Лимар Лоан ООД е с размер от 400 до 3000 лв. и позволява да бъде погасен в удобни срокове - от 3 до 24 месеца. Ние ви предлагаме коректност и прозрачни условия - без скрити такси.

Още едно от големите предимства на нашия потребителски кредит е, че можете да кандидатствате изцяло онлайн. Нужно е само да попълните формата на сайта ни. Ние ви гарантираме, че получите отговор в кратки срокове.

За кого е подходящ този продукт?

Потребителският кредит е ефективно решение, когато се нуждаете от допълнителни средства за погасяване на текущи разходи. Често хората прибягват до теглене на потребителски кредит за закупуване на техника, нов автомобил, финансиране на екскурзии, сватби и други важни събития, покриване на разходи за ремонт на жилище и др.

Условия за кандидатстване и документи:
 • Необходимо е да бъдете гражданин на Република България на възраст между 18-60 години
 • Да сте наети на постоянен трудов договор в последните 12 месеца
 • Опростено кандидатстване само с лична карта. Нужно е единствено да попълните запитване за отпускане на потребителски кредит.

Осигурете своето финансово спокойствие с потребителски кредит от Limar! Кандидатствайте сега!

Кредита срещу ипотека на имот е предназначен за физически и юридически лица. С него имате възможност да рефинансирате кредити и да обедините задълженията си по изгоден и разумен начин, като плащате само една вноска на месец. Доверявайки се на нашия дългогодишен опит в сферата на кредитирането, Лимар Лоан ООД ние създадохме за нашите клиенти гъвкаво и надеждно решение.

Ние ви предлагаме ипотечен кредит с атрактивни условия: максимален размер до 70% от пазарната оценка на недвижимото имущество и срок за погасяване от 12-120 месеца.

Кандидатствайте лесно и изцяло онлайн! Нужно е само да попълните формата на сайта ни. Нашите консултанти ще се свържат с вас в най-кратки срокове.

За кого е подходящ този продукт?

Кредита е подходящ за физически и юридически лица, които търсят допълнително финансиране за ремонтиране на жилище, нужда от оборотни средства или за реализиране на други важни проекти и планове.

Условия за кандидатстване и документи:
 • Кредит срещу ипотека на имот може да бъде отпуснат само на лица, навършили 18 години
 • Нужно е да притежавате собствен имот, който да послужи като обезпечение на ипотечния кредит
 • Изпратете своето запитване като попълните формата за кандидатстване на нашия сайт

Направи запитване

Кредит за оборотни средства

Информация за продукта

Кредит оборотни средства от Лимар Лоан ООД е практично решение за бизнеси, които се нуждаят от допълнителни финансови средства за покриване на текущи разходи или закупуване на стоки/материали за преработка или продажба.

Ние ви предлагаме изгодни условия, без скрити клаузи и коректно обслужване, за да помогнем на вашия бизнес да се развива!

Възползвайте се от страхотната възможност да кандидатствате онлайн, като попълните формата в нашия сайт. Нашите консултанти ще се свържат с вас в най-кратък срок!

За кого е подходящ този продукт?

Кредит Оборотни средства е подходящ за компании, които искат да развият своята дейност, а също и за бизнеси със сезонен характер.

Условия за кандидатстване и документи:
 • Актуална съдебна регистрация.
 • Финансови отчети за последните 2 години.
 • Документи за собственост на обезпечението.
 • Декларация за семейно и имуществено състояние.
 • Удостоверение от НАП за липса на задължения по чл. 87.
 • Удостоверение за липса/наличие на съдебно-изпълнителни производства.
 • Удостоверение за липса/наличие на производство по несъстоятелност.
 • Други документи по преценка на Финансовата институция.

Осигурете нужната стабилност на вашия бизнес с Кредит Оборотни средства от Limar Кандидатствайте лесно и изцяло дистанционно!


Направи запитване

Инвестиционен кредит

Лимар Лоан ООД предлага инвестиционен кредит с атрактивни и гъвкави условия, съобразени изцяло с нуждите на вашия бизнес. Ние сме вашия доверен партньор, който ще помогне на вашия бизнес да се развива и да расте.

Знаем, че всяка минута е ценна за вашия бизнес, затова предлагаме на нашите клиенти възможността да кандидатстват изцяло онлайн, като попълнят формата на нашия сайт. Нашите опитни консултанти ще се свържат с вас във възможно най-кратки срокове.

За кого е подходящ този продукт?

Този кредит е подходящ за бизнеси, които търсят финансиране за закупуване на дълготрайни активи, закупуване на машини, съоръжения и оборудване и други, финансиране на инвестиционни проекти, рефинансиране на извършени инвестиции.

Условия за кандидатстване и документи:
 • Баланс, отчет за приходи и разходи и данъчна декларация на кредитоискателя за последните 2 години.
 • Текущи финансови отчети
 • Декларация за свързаност с други лица по образец на Финансовата институция.
 • Документи за собственост на обезпеченията.
 • Копие от лична карта на представляващия фирмата- кредитоискател/ съдлъжник/ лица, предоставящи обезпечение.

Ние вярваме в успеха на вашия бизнес! Кандидатствайте лесно и изцяло дистанционно за инвестиционен кредит!

Направи запитване