Видове застраховки

Ние предлагаме богат избор от застрахователни продукти на едни от водещите застрахователни компании, за да ви помогнем да откриете най-добрите условия за вашите нужди!

Гражданска Отговорност

Гарантирайте своята сигурност на пътя и тази на околните с гражданска отговорност от Limar!

Застраховка Автокаско

Забравете за тревогите, свързани с вашия автомобил. Изберете автокаско от Limar!

Застраховка Домашно Имущество

Защитете вашия дом от различни рискове и осигурете спокойствие на цялото семейство със застраховка Домашно имущество от Limar!

Полезна информация

Актуална информация за застраховането и финансовите пазари. Полезни съвети и практики при инвестиции в злато, сребо и акции.

Златните кюлчета като инвестиционен актив: защо и как да ги изберем?

Златните кюлчета като инвестиционен актив: защо и как да ги изберем?

10/06/2024г.
При наличието на различни варианти за златни инвестиции - от монети и кюлчета до златни бижута, за начинаещите инвеститори често е трудно да се ориентират кое наистина си заслужава. В следващите редове ще ви запознаем по-подробно с една от най-популярните разновидности - златни кюлчета. Ще ви разкрием как да изберете правилно, за да избегнете фалшификатите и ще се опитаме да ви убедим защо подобен тип инвестиция си заслужава.
Дочети
Доларът: История, видове и още нещо

Доларът: История, видове и още нещо

03/06/2024г.
Чувайки думата валута в главата на всеки първосигнално изникват, сигурни сме, няколко варианта - лев, евро, долар, лира и т.н. Една от тях обаче изпъква пред останалите. Безспорен лидер на световната сцена и най-използвана валута в глобален мащаб се явява доларът и по-конкретно щатският долар. Но откъде започва неговата история и докъде се простира неговата ‘власт’ ще разгледаме малко по-подробно в следващите редове. Ако изгаряте от любопитство да разберете кое прави долара толкова значим и да научите нещо ново - останете с нас докрай!
Дочети
Какво представляват транспортните застраховки?

Какво представляват транспортните застраховки?

27/05/2024г.
Сред най-безизвестните и подценявани застраховки категорично спадат транспортните. Колко от вас знаят или поне са чували за подобен тип защита? Сигурни сме, че дори и бегло да имате понятие какво представляват, едва ли някога сте обмисляли сключването на такава полица. Именно затова решихме да ви представим по-подробно отделните видове и сами да разберете, че тези документи само могат да ви бъдат от полза. Останете с нас докрай, за да се убедите в това сами!
Дочети