Видове застраховки

Ние предлагаме богат избор от застрахователни продукти на едни от водещите застрахователни компании, за да ви помогнем да откриете най-добрите условия за вашите нужди!

Гражданска Отговорност

Гарантирайте своята сигурност на пътя и тази на околните с гражданска отговорност от Limar!

Застраховка Автокаско

Забравете за тревогите, свързани с вашия автомобил. Изберете автокаско от Limar!

Застраховка Домашно Имущество

Защитете вашия дом от различни рискове и осигурете спокойствие на цялото семейство със застраховка Домашно имущество от Limar!

Полезна информация

Актуална информация за застраховането и финансовите пазари. Полезни съвети и практики при инвестиции в злато, сребо и акции.

Физическо злато срещу златни фондове: Предимства и недостатъци

Физическо злато срещу златни фондове: Предимства и недостатъци

03/04/2024г.
Когато чуем думата “злато” в съзнанието на всеки от нас изниква картинка на златно кюлче или монета. Естествено, това са и едни от основните форми на физическо инвестиционно злато. Има обаче и друг вариант да инвестирате в този благороден метал, без да го притежавате в ръцете си. Това са борсовите фондове.
Дочети
Как да изберете правилната застраховка за вашето следващо пътуване?

Как да изберете правилната застраховка за вашето следващо пътуване?

18/03/2024г.
Когато чуем думата “застраховка” повечето от нас първосигнално се сещат или за застраховка на колата или за застраховка живот. Но знаете ли, че съществува и Застраховка при пътуване? В случай, че сте от мнозинството хора, които не знаят и никога не са си правили такава, то вие сте на правилното място.
Дочети
Среброто като защита от инфлация: Инвестиционен анализ

Среброто като защита от инфлация: Инвестиционен анализ

11/03/2024г.
Във времената на инфлация, на които станахме свидетели през последните години, ясно се вижда значението и ползите от инвестиране в благородни метали. Нека обаче се потопим малко по-задълбочено в темата и разгледаме отблизо какви са ползите от инвестирането в сребро и каква защита ни дава то при икономически турбуленции. 
Дочети