Защо да купите застраховка от нас?

Осигурете надеждна защита на вашето имущество срещу неочаквани събития, като изберете подходящата имуществена застраховка от Limar! В нашето богато портфолио от застрахователни продукти, ще откриете категорията Други имуществени застраховки, в която се включва:

  • Застраховка на офиси и търговски обекти
  • Индустриален пожар
  • Строително - монтажни дейности
  • Електронно оборудване

В случай, че се интересувате от конкретна застраховка, изберете я от списъка, за да откриете допълнителна информация относно условията и покритията. Не се колебайте да се свържете с наш консултант, за да ви предложим най-подходящите условия за имуществена застраховка, съобразена изцяло с вашите нужди!

Как да изберете подходящата имуществена застраховка?

За да получите допълнителна информация за предлаганите от нас застрахователни продукти, свържете се с нашите консултанти. Те ще отговорят на вашите въпроси и ще ви помогнат да откриете най-подходящото застрахователно решение!

Как се формира цена на застраховката?

Цената на застраховката се определя в зависимост от застрахованото помещение, рисковите обстоятелства и избраните допълнителни покрития, които са включени към застраховката.

Как може да заплатите вашата полица?

За удобство на нашите клиенти, тя може да бъде платена с дебитна или кредитна карта или по банков път.

При възникване на застрахователно събитие и установяване на щета е необходимо своевременно да се свържете със застрахователя, съдействайки за изясняването на причини, факти и обстоятелства. Необходимо е да запазите всички документи, които доказват събитието и размера на щетата и заплатената от Вас сума.