Злополуки

Застраховай с Лимар – бързо и лесно на най- ниските цени!

Защо да купите застраховка от нас?

Не оставяйте извънредните обстоятелства да ви сварят неподготвени. Инвестирайте в своята сигурност и си осигурете финансова стабилност при злополука. В предлаганите от нас застрахователни решения ще откриете застраховки, които покриват различни видове злополуки, в това число:

  • Застраховка злополука
  • Застраховка злополука на кредитополучателя
  • Застраховка злополука на спортисти
  • Злополука учащи
  • Злополука гости на хотел
  • Застраховка трудова злополука

Разгледайте нашите атрактивни предложения и направете запитване още днес! Нашите консултанти ще се свържат с вас в най-кратък срок, за да ви предложат застрахователно решение, което отговаря на вашите нужди!

Как да изберете подходящата застраховка?

За да получите допълнителна информация за предлаганите от нас застрахователни продукти, свържете се с нашите консултанти или изпратете запитване. Те ще отговорят на вашите въпроси и ще ви помогнат да откриете най-подходящото застрахователно решение!

Как се формира цена на застраховката?

Цената на застраховката се определя в зависимост от рисковите обстоятелства и избраните допълнителни покрития, които са включени към застраховката.

Как може да заплатите вашата полица?

За удобство на нашите клиенти, тя може да бъде платена с дебитна или кредитна карта или по банков път.

При възникване на застрахователно събитие и установяване на щета е необходимо своевременно да се свържете със застрахователя, съдействайки за изясняването на причини, факти и обстоятелства. Необходимо е да запазите всички документи, които доказват събитието и размера на щетата и заплатената от Вас сума.